SPØRGSMÅL TIL TILMELDING AF HOLD I HINDSHOLM GYMNASTIKFORENING


Jeg er i tvivl om jeg vil gå på holdet

Hvis du ikke er sikker på om holdet passer til dig, er det helt i orden. De første 3 gange er prøvegange, hvor du kan prøve at være med på holdet. Det koster ikke noget, og du skal heller ikke tilmelde dig. 


Hvordan betaler jeg for holdet?

Her på hjemmesiden kan du kun tilmelde dig til vores hold. Der er flere måder at betale for kontingentet. Du kan enten vælge at betale kontant til en af trænerne på dit hold. Du kan også vælge at betale via kontonummer Husk og skriv holdet og gymnastens navn.

Kontonummer: 1551-10483212


Hvordan kan jeg tilmelde flere gymnaster?

Du kan ikke tilmelde flere gymnaster på én gang. Når du har tilmeldt den første, går du tilbage, og laver en ny tilmelding. 


Jeg vil gerne melde mig ud af hindsholm gymnastikforening

Hvis du ikke ønsker at fortsætte på det allerede tilmeldte hold, bedes du kontakte en af trænerne på holdet. Så sørger de for, at du bliver meldt ud. 


Jeg kan ikke få tilmeldings-formularen til at virke

Hvis du ikke kan få tilmeldingsformularen til at virke, kan det være fordi, du ikke har udfyldt alle felter, som står markeret med en '*'. Hvis du stadigvæk oplever problemer, bedes du kontakte os på e-mail: hindsholmgf@gmail.com

Så skal vi nok hjælpe dig med at dig tilmeldt. 


Kan jeg stadigvæk tilmelde mig, selvom det er midt inde i en sæson?

Hvis du først finder ud af, at du vil gå til gymnastik længere inde i sæsonen, kan du stadigvæk tilmelde dig inde på vores hjemmeside.